MARZO 2015
|
||||
2
Sopa
Peituga de pavo
Patacas fritidas.
Iogur
|
3
Chícharos con xamón
Fideuá con polo, gambas e mexilóns.
Froita
|
4
Crema de cabaciña.
Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)
Postre lácteo
|
5
Agullas con tomate.
Tenreira asada.
Arroz branco
Froita
|
6
Lentellas estofadas con pataca, cenoria e chourizo.
Tortilla española.
Tomate, cebola.
Queixo, marmelo e galleta.
|
9
Espaguetes con tomate.
Peituga de polo á prancha.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)
Iogur
|
10
Pizza de xamón cocido e queixo.
Pescada ao forno con patacas..
Froita
|
11
Empanada de atún.
Ovo cocido con patacas e xudías verdes.
Postre lácteo
|
12
Crema de verduriñas.
Lasaña de tenreira.
Froita
|
13
Ensalada de arroz (ovo, millo, chícharos, cenoria, atún)
Salmón á prancha.
Tomate.
Xeado
|
16
Ensalada mixta (leituga, tomate, cebola, atún espárragos, millo,
aceitunas)
Milanes de tenreira.
Pataca cocida.
Iogur
|
17
Empanada de xamón doce e queixo.
Pavo estofado con patacas, chícharos e cenoria.
Froita
|
18
Macarróns boloñesa.
Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)
Postre lácteo
|
19
Ensaladilla rusa
Polo asado.
Goarnición (patacas fritidas en dados, chícharos e cenoraia)
Froita
|
20
FESTIVO
|
23
Sopa de estrelas en caldo de
polo.
Arroz guisado con polo e chícharos.
Iogur
|
24
Crema de cenoria.
Hamburguesa de tenreira.
Patacas fritidas.
Froita
|
25
Fabada
Revolto de xamón doce.
Tomate, cebola e aceitunas.
Postre lácteo
|
26
Pizza de xamón doce e queixo.
Pescada á galega.
Pataca cocida.
Froita
|
27
Ensalada mixta (leituga, tomate, cebola, atún espárragos, millo,
aceitunas)
Costela de porco ao forno con chourizo criollo.
Patacas fritidas.
Xeado
|
2 mar 2015
MENÚ MARZO 2015
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario