2 mar 2015

MENÚ MARZO 2015

MARZO 2015
2
Sopa



Peituga de pavo
Patacas fritidas.



Iogur
3
Chícharos con xamón



Fideuá con polo, gambas e mexilóns.



Froita
4
Crema de cabaciña.



Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)


Postre lácteo
5
Agullas con tomate.



Tenreira asada.
Arroz branco



Froita
6
Lentellas estofadas con pataca, cenoria e chourizo.

Tortilla española.
Tomate, cebola.



Queixo, marmelo e galleta.
9
Espaguetes con tomate.


Peituga de polo á prancha.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Iogur
10
Pizza de xamón cocido e queixo.



Pescada ao forno con patacas..



Froita
11
Empanada de atún.




Ovo cocido con patacas e xudías verdes.


Postre lácteo
12
Crema de verduriñas.




Lasaña de tenreira.


Froita
13
Ensalada de arroz (ovo, millo, chícharos, cenoria, atún)

Salmón á prancha.
Tomate.



Xeado
16
Ensalada mixta (leituga, tomate, cebola, atún espárragos, millo, aceitunas)

Milanes de tenreira.
Pataca cocida.



Iogur
17
Empanada de xamón doce e queixo.




Pavo estofado con patacas, chícharos e cenoria.


Froita
18
Macarróns boloñesa.





Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)


Postre lácteo
19
Ensaladilla rusa





Polo asado.
Goarnición (patacas fritidas en dados, chícharos e cenoraia)

Froita
20


FESTIVO
23
 Sopa de estrelas en caldo de polo.




Arroz guisado con polo e chícharos.



Iogur
24
Crema de cenoria.





Hamburguesa de tenreira.
Patacas fritidas.


Froita
25
Fabada





Revolto de xamón doce.
Tomate, cebola e aceitunas.

Postre lácteo
26
Pizza de xamón doce e queixo.




Pescada á galega.
Pataca cocida.



Froita
27
Ensalada mixta (leituga, tomate, cebola, atún espárragos, millo, aceitunas)

Costela de porco ao forno con chourizo criollo.
Patacas fritidas.

Xeado

No hay comentarios:

Publicar un comentario