29 sept 2016

MENÚ OUTUBRO 2016

OUTUBRO 2016
3
LENTELLAS VEXETAIS

MILANESA CON ARROZ


IOGUR

4
CALLOS

VARITAS DE MERLUZA CON ENSALADA


FROITA
5
XUDÍAS CON PANCETA

LOMO DE PORCO Á PRANCHA CON PATACAS FRITIDAS

POSTRE LÁCTEO
6
TORTILLA ESPAÑOLA

FILETE DE PAVO CON ENSALADA

FROITA

7
ENSALADILLA

MERLUZA Á CAZOLA CON PATACAS  PANADEIRAS

XEADO
10
CREMA DE CENORIA

PAELLA CON COSTELA PORCO E POLO


IOGUR
11
PIZZA DE XAMÓN E QUEIXO

REPOLO CON CHOURIZO E PATACAS

FROITA
12


NON LECTIVO
13
CHÍCHAROS CON XAMÓN

CARNE GUISADA CON MACARRÓNS


FROITA

14
MACARRÓNS GRATINADOS

MERLUZA Á ROMANA CON ENSALADA

QUEIXO CON MARMELO E GALLETAS
17
XUDÍAS CON XAMÓN


ARROZ CON BACALAO



IOGUR

18
SARDIÑAS CON TOMATE

POLO AO ALLIÑO CON PATACA FRITIDA.

FROITA
19
EMPANADA GALEGA DE ATÚN

REVOLTO CON ENSALADA


POSTRE LÁCTEO
20
ENSALADA MIXTA

LASAÑA DE CARNE


FROITA
21
CREMA DE CALABACÍN

CHULETA DE PORCO CON ARROZ


IOGUR
24
SOPA DE PASTA

CARNE ESTOFADA CON GORNICIÓN
(patacas, cenorias e chícharos)

IOGUR
25
LENTELLAS

CALAMARES  GUISADOS CON ARROZ

FROITA
26
ENSALADA MIXTA

CHURRASCO CON PATACAS FRITIDAS

POSTRE LÁCTEO
27
MENESTRA DE VERDURAS


ALBÓNDEGAS CON TOMATE E ARROZ

FROITA
28
ESPAGUETES BOLOÑESA

SALMON Á PRANCHA CON ENSALADA


MACEDONIA
31


NON LECTIVO









No hay comentarios:

Publicar un comentario