XANEIRO 2017
|
||||
9
LENTELLAS ESTOFADA VEXETAIS
PEITUGA Á PRANCHA CON ARROZ
FROITA
|
10
CREMA DE CALABACÍN
GUISO DE CARNE DE TENREIRA CON PATACAS, CHÍCHAROS E CENORIA
IOGUR
|
11
PIZZA XAMÓN E QUEIXO
REVOLTO CON ENSALADA
FROITA
|
12
ENSALADA MIXTA
POLO AO ALLIÑO CON PATACAS FRITIDAS
POSTRE LÁCTEO
|
13
ESPAGUETES CON TOMATE
PESCADA Á PRANCHA CON ENSALADA
FROITA
|
16
SOPA DE POLO CON PASTA
LOMBO DE PORCO CON ENSALADA
FROITA
|
17
CHÍCHAROS CON SOFRITO
POLBO CON CACHELOS
IOGUR
|
18
CREMA DE CENORIA
ALBÓNDEGAS DE TENREIRA CON TOMATE E ARROZ
FROITA
|
19
ENSALADA MIXTA
CHURRASCO DE PORCO CON PATACAS FRITIDA
POSTRE LÁCTEO
|
20
SALTEADO DE VERDURAS
SALMÓN Á PRANCHA CON PATACAS COCIDAS
FROITA
|
23
XUDÍAS CON SOFRITO
CONTRAMUSLO DE POLO ASADO CON PATACAS FRITIDAS
FROITA
|
24
TORTILLA ESPAÑOLA DE PATACAS
PESCADA Á ROMANA CON ENSALADA
IOGUR
|
25
EMPANADA DE ATÚN
REPOLO CON CHOURIZO E PACATAS COCIDAS
FROITA
|
26
FABADA
MACARRÓNS CON CARNE Á BOLOÑESA
POSTRE LÁCTEO
|
27
CREMA DE VERDURAS
ARROZ CON BACALLAU
MACEDONIA DE FROITAS
|
30
CHÍCHAROS CON XAMÓN
PEITUGA DE PAVO Á PRANCHA
FROITA
|
31
TALLARÍNS CON TOMATE
REVOLTO DE XAMÓN E QUEIXO CON ENSALADA
IOGUR
|
10 ene 2017
MENÚ XANEIRO 2017
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario