MARZO
|
||||
Luns
|
Martes
|
Mércores
|
Xoves
|
Venres
|
3 |
4 |
5
|
6
Crema de acelgas, cenoria, arroz e
cebola.
Lombo de porco á plancha con
patacas fritidas.
|
7
Espaguetes con atún e tomate.
Bacalao á plancha Ensalada de
leituga, tomate e cebola.
|
10
Sopa de estreliñas en caldo de polo
e verduras.
Filetes de tenreira Patacas
fritidas.
|
11
Pizza de xamón doce e queixo con
champiñóns.
Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola).
Froita
|
12
Lentellas estofadas con pataca,
cenoria e chourizo.
Tortilla española.
Tomate.
|
13
Ensalada rusa (pataca, chícharos,
cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)
Salmón á plancha con patacas
cocidas
|
14
Crema de cenoria, porro e pataca.
Fideos guisados con polo e gambas.
|
17
Tallaríns con tomate e queixo.
Lombo de porco á plancha.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)
|
18
Menestra de verduras xudias,
patacas, coliflor e cenoria.
Tenreira asada.
Goarnición (pataca, cenoria e
chícharos)
|
19
Empanada de carne.
Polbo á galega con patacas cocidas.
|
20
Tomate natural con sardinillas en
aceite.
Fideos guisados con polo.
|
21
Fabada.
Bacalao ao forno con pataca panadera
e chícharos.
|
24
Sopa de estreliñas con polo.
Pavo estofado con verduritas.
Arroz Branco.
|
25
Coliflor con bechamel.
Pescada á galega.
Pataca cocida.
|
26
Pizza de atún e queixo con
aceitunas verdes.
Fideos guisados con tenreira.
|
27
Caldo galego.
Salmón á plancha Ensalada de
leituga, tomate, cebola e
Froita |
28
Ensalada de espirais de cores (atún,
millo, cenoria relada, aceiunas verdes)
Xamón asado
|
31
Crema de verduras (cenoria, pataca,
acelgas e porro)
Tenreira á plancha.
Patacas fritidas.
|
|
|
|
|
14 mar 2014
MENÚ MARZO
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario