14 mar 2014

MENÚ MARZO

MARZO
Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres
3
4
5


6
Crema de acelgas, cenoria, arroz e cebola.

Lombo de porco á plancha con patacas fritidas.

Iogur
7
Espaguetes con atún e tomate.


Bacalao á plancha Ensalada de leituga, tomate e cebola.

Froita
10
Sopa de estreliñas en caldo de polo e verduras.



Filetes de tenreira Patacas fritidas.


Iogur.
11
Pizza de xamón doce e queixo con champiñóns.



Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola).

Froita


12
Lentellas estofadas con pataca, cenoria e chourizo.



Tortilla española.
Tomate.


Froita.
13
Ensalada rusa (pataca, chícharos, cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)

Salmón á plancha con patacas cocidas


Iogur.
14
Crema de cenoria, porro e pataca.




Fideos guisados con polo e gambas.


Macedonia de froita natural.
17
Tallaríns con tomate e queixo.



Lombo de porco á plancha.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Iogur.
18
Menestra de verduras xudias, patacas, coliflor e cenoria.

Tenreira asada.
Goarnición (pataca, cenoria e chícharos)


Froita.
19
Empanada de carne.




Polbo á galega con patacas cocidas.



Froita.
20
Tomate natural con sardinillas en aceite.



Fideos guisados con polo.



Iogur.
21
Fabada.




Bacalao ao forno con pataca panadera e chícharos.


Froita.
24
Sopa de estreliñas con polo.


Pavo estofado con verduritas.
Arroz Branco.

Iogur
25
Coliflor con bechamel.



Pescada á galega.
Pataca cocida.

Iogur.
26
Pizza de atún e queixo con aceitunas verdes.


Fideos guisados con tenreira.

Iogur
27
Caldo galego.




Salmón á plancha Ensalada de leituga, tomate, cebola e
Froita
28
Ensalada de espirais de cores (atún, millo, cenoria relada, aceiunas verdes)

Xamón asado


Froita
31
Crema de verduras (cenoria, pataca, acelgas e porro)

Tenreira á plancha.
Patacas fritidas.

Iogur.








No hay comentarios:

Publicar un comentario