31 mar 2014

MENÚ ABRIL 2014

ABRIL
Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres








1
Mexilóns en salsa vinagreta.



Lombo ao forno .
Goarnición de patacas con verduriñas.

Froita.
2
Empanada de atún.




Arroz guisado con polo,mexilóns, cenorias e chícharos.


Macedonia de froita natural.
3
Lentellas estofadas con pataca, cenoria e chourizo.


Tortilla española.
Ensalada (Tomate, cebola e aceitunas)


Iogur
4
Macarróns boloñesa.




Pescada á romana con ensalada de leituga, tomate e cebola.

Froita.
7
Sopa de letras con caldo de polo e verduriñas.



Peituga de polo á plancha.
Ensalada (leituga, tomate, cebola e cenoria)

Iogur
8
Crema de cabaciña.





Fideuá marinera con bacalao, gambas e mexilons.



Froita
9
Pizza de xamón cocido e queixo.




Ovos cocidos con patacas e xudías verdes.



Froita
10
Ensalada rusa (pataca, chícharos, cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)

Salmón á plancha con pataca cocida.




Iogur
11
Croquetas de xamón.





Hamburguesa de tenreira con patacas fritidas.



Xeado
14
15
16
17
18
21
22
Ensalada mixta (leituga, tomate, cebola, cenoria, atún)

Peituga de pavo á plancha.
Patacas fritidas.

Iogur.
23
Empanada de carne.




Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Froita
24
Crema de cenoria (pataca, porro e acelgas)


Tenreira asada.
Goarnición (patacas, chícharos e cenoria)

Iogur
25
Tomate natural con agullas en aceite.



Polbo á galega. Patacas cocidas.


Froita.
28
Sopa de letras con polo.




Peituga de pavo.
Patacas fritidas.



Iogur.
29
Ensalada de arroz (ovo, millo, guisantes e cenoria)



Salmón á plancha.
Tomate.



Froita.
30
Ensalada mixta de leituga, tomate, cebola, espárragos, millo, aceitunas e atún.

Costela de porco ao forno con chourizo criollo
Patacas fritidas.

Xeado.




No hay comentarios:

Publicar un comentario