ABRIL
|
||||
Luns
|
Martes
|
Mércores
|
Xoves
|
Venres
|
|
1
Mexilóns en salsa vinagreta.
Lombo ao forno .
Goarnición de patacas con
verduriñas.
|
2
Empanada de atún.
Arroz guisado con polo,mexilóns,
cenorias e chícharos.
|
3
Lentellas estofadas con pataca,
cenoria e chourizo.
Tortilla española.
Ensalada (Tomate, cebola e
aceitunas)
|
4
Macarróns boloñesa.
Pescada á romana con ensalada de
leituga, tomate e cebola.
|
7
Sopa de letras con caldo de polo e
verduriñas.
Peituga de polo á plancha.
Ensalada (leituga, tomate, cebola e
cenoria)
|
8
Crema de cabaciña.
Fideuá marinera con bacalao, gambas
e mexilons.
|
9
Pizza de xamón cocido e queixo.
Ovos cocidos con patacas e xudías
verdes.
|
10
Ensalada rusa (pataca, chícharos,
cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)
Salmón á plancha con pataca
cocida.
|
11
Croquetas de xamón.
Hamburguesa de tenreira con patacas
fritidas.
|
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
21 |
22
Ensalada mixta (leituga, tomate,
cebola, cenoria, atún)
Peituga de pavo á plancha.
Patacas fritidas.
|
23
Empanada de carne.
Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)
|
24
Crema de cenoria (pataca, porro e
acelgas)
Tenreira asada.
Goarnición (patacas, chícharos e
cenoria)
|
25
Tomate natural con agullas en
aceite.
Polbo á galega. Patacas cocidas.
|
28
Sopa de letras con polo.
Peituga de pavo.
Patacas fritidas.
|
29
Ensalada de arroz (ovo, millo,
guisantes e cenoria)
Salmón á plancha.
Tomate.
|
30
Ensalada mixta de leituga, tomate,
cebola, espárragos, millo, aceitunas e atún.
Costela de porco ao forno con
chourizo criollo
Patacas fritidas.
|
|
|
31 mar 2014
MENÚ ABRIL 2014
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario