MAIO
|
||||
Luns
|
Martes
|
Mércores
|
Xoves
|
Venres
|
|
|
|
1 |
2 |
5
Ensalada (leituga, tomate, cebola,
espárragos, aceitunas e millo)
Lombo á plancha.
Pataca fritida.
|
6
Repolo refogado.
.Tenreira asada.
Goarnición (pataca, chícharos e
cenoria)
|
7
Empanada de atún.
Salmón á plancha con pataca cocida
|
8
Lentellas estofadas con pataca,
cenoria e chourizo.
Revolto de xamón.
Ensalada (tomate, cebola e
espárragos)
|
9
Macarróns con tomate e queixo
gratinados.
Pescada á romana con ensalada de
leituga, tomate e cebola.
|
12
Xudías con xamón
Albóndegas de tenreira.
Puré de pataca.
|
13
Potaxe de garabanzos con espinacas.
Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)
|
14
Ensalada de pasta de colores (atún,
ovo, millo e aceitunas)
Xamón asado.
Goarnición (patacas e verduriñas)
|
15
Mexilóns en salda vinagreta.
Arroz guisado con polo e chícharos.
|
16
Pizza de xamón, queixo e
champiñóns.
Bacalao ao forno con patacas.
|
19
Ensalda mixta (leituga, tomate,
cebola, cenoria, millo, aceitunas e atún)
Peituga de pavo á plancha.
Patacas fritidas.
|
20
Revolto de champiñóns
Tallaríns boloñesa.
|
21
Empanada de carne.
Salmón á prnacha.
Ensalada (leituga, tomate e
aceitunas)
|
22
.Chícharos con xamón.
Polbo á galega con patacas cocidas.
|
23
Ensalada rusa (pataca, chícharos,
cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)
Xamon asado.
Goarnición (patacas, chícharos e
cenoria)
|
26
Pizza de xamón cocido e queixo.
Peituga de polo.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)
|
27
Xudías con xamón.
Hamburguesa de tenreira.
Patacas fritidas.
|
28
Tomate natural con sardinillas en
aceite.
Lasaña de tenreira
|
29
Fabada.
Tortilla española con ensalada
(leituga, tomate e cebola)
|
30
Ensalada (leituga, tomate, cebola,
millo, aceitunas e atún).
Costela de porco ao forno con
chourizo criollo
Patacas fritidas.
Xeado |
7 may 2014
MENÚ MAIO
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario