7 may 2014

MENÚ MAIO


MAIO
Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres






1
2
5
Ensalada (leituga, tomate, cebola, espárragos, aceitunas e millo)

Lombo á plancha.
Pataca fritida.



Iogur.
6
Repolo refogado.




.Tenreira asada.
Goarnición (pataca, chícharos e cenoria)

Froita.
7
Empanada de atún.




Salmón á plancha con pataca cocida



Macedonia de froita natural.
8
Lentellas estofadas con pataca, cenoria e chourizo.


Revolto de xamón.
Ensalada (tomate, cebola e espárragos)

Iogur
9
Macarróns con tomate e queixo gratinados.


Pescada á romana con ensalada de leituga, tomate e cebola.

Froita
12
Xudías con xamón



Albóndegas de tenreira.
Puré de pataca.

Iogur.
13
Potaxe de garabanzos con espinacas.

Pescada á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Froita
14
Ensalada de pasta de colores (atún, ovo, millo e aceitunas)

Xamón asado.
Goarnición (patacas e verduriñas)

Froita
15
Mexilóns en salda vinagreta.


Arroz guisado con polo e chícharos.


Iogur
16
Pizza de xamón, queixo e champiñóns.

Bacalao ao forno con patacas.


Froita.
19
Ensalda mixta (leituga, tomate, cebola, cenoria, millo, aceitunas e atún)

Peituga de pavo á plancha.
Patacas fritidas.


Iogur
20
Revolto de champiñóns




Tallaríns boloñesa.




Froita
21
Empanada de carne.




Salmón á prnacha.
Ensalada (leituga, tomate e aceitunas)


Froita
22
.Chícharos con xamón.




Polbo á galega con patacas cocidas.


Iogur
23
Ensalada rusa (pataca, chícharos, cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)

Xamon asado.
Goarnición (patacas, chícharos e cenoria)

Froita
26
Pizza de xamón cocido e queixo.



Peituga de polo.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Iogur
27
Xudías con xamón.




Hamburguesa de tenreira.
Patacas fritidas.

Froita.
28
Tomate natural con sardinillas en aceite.


Lasaña de tenreira

Froita
29
Fabada.




Tortilla española con ensalada (leituga, tomate e cebola)

Iogur
30
Ensalada (leituga, tomate, cebola, millo, aceitunas e atún).

Costela de porco ao forno con chourizo criollo
Patacas fritidas.
Xeado

No hay comentarios:

Publicar un comentario