28 may 2014

MENÚ XUÑO

XUÑO
Luns
Martes
MércoRes
Xoves
Venres
2
Chícharos con xamón.




Lombo á prancha.
Patacas fritidas.



Iogur.


3
Lentellas estofadas con arroz e chourizo.




Revolto de xamón e queixo.
Ensalada (tomate e cebola)

Froita.


4
Empanada de atún.




Salmón á plancha
con ensalada de leituga, tomate e cebola.

Froita.
5
Ensalada rusa (pataca, chícharos, cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)

Polo asado.
Goarnición (patacas, chícharos e cenoria)


Xeado


6
Ensalada mixta(leituga. espárragos con xamón doce e ovo cocido).
Pescada á romana
con patacas cocidas.



Macedonia de froitas naturais
9
Pizza de atún con xamón e queixo.




Milanesa de tenreira.
Ensalada (leituga, tomete e cebola)

Iogur
10
Repolo refogado.





Bacalao ao forno con patacas.



Froita
11
Tomate natural con sardinillas en aceite.




Lasaña de tenreira.




Froita
12
Fabada.





Calamares fritos.
Ensalada (tomate, cebola e aceitunas)


Iogur
13
Ensalada mixta (leituga, tomate, cebola, espárragos, millo, aceitunas e atún).

Costela de porco ao forno con chourizo criollo
Patacas fritidas.

Froita
16
Crema de cenoria





Peituga de pavo á plancha.
Patacas fritidas.


Iogur


17
Ensalada rusa (pataca, chícharos, cenoria, atún en aceite, ovo, paos de caranguexo)

Salmón á plancha con ensalada de tomate e cebola.


Froita
18
Empanada de carne.





Albóndegas de tenreira con verduriñas.
Arroz branco.

Macedonia de froita natural
19
Ensalada mixta





Fideuá con mexilóns e gambas e polo.



Iogur
20
Croquetas de xamón.
Ensalada (tomate e cebola)



Hamburguesa de tenreira con patacas fritidas.


Xeado.

4 comentarios: