|
|
1
Ensalada mixta
Salmón á plancha.
Pataca cocidas
Postre lácteo
|
2
Potaxe de garabanzos
con chourizo e pataca.
Tortilla francesa con
tomete.
Froita
|
3
Arroz tres delicias
(xamón, chícharos e ovo)
Peixe á romana.
Ensalada (leituga,
tomate e cebola)
Xeado
|
6
Pizza (xamón e
queixo)
Peituga de polo á
prancha.
Ensalada (leituga,
tomate e cebola)
Iogur
|
7
Agullas con tomate
natural.
Lasaña de tenreira
Froita
|
8
Empanda de atún
Albóndegas con goarnición
(pataca, chícharos e cenoria).
Postre lácteo
|
9
Crema de verduras
Paella
Froita
|
10
Xudías con xamón
Hamburguesa
Pataca fritida
Froita
|
13
Croquetas de xamón.
Ensalada (leituga,
tomate e cebola)
Fideo con polo e
mexilóns
Iogur
|
14
Crema de verduras
Tenreira asada con
goarnición (patatas chícharos e cenoraias)
Froita
|
15
Empanada de carne
Peixe á romana
Ensalada (leituga,
tomate e cebola)
Postre lácteo
|
16
Sopa de estrelas
Calamares con arroz
Macedonia
|
17
Repolo con chourizo
Ovo cocido
Patacas cocidas
Froita
|
20
Sardinillas con
tomate
Peituga de pavo
Pataca cocida
Iogur
|
21
Ensaldada de
espirales con queixo
Polbo con patacas
Froita
|
22
Fabada
Tortilla española con
tomate
Postre lácteo
|
23
Pizza
Pescada á galega.
Froita
|
24
Ensalada mixta
(leituga, tomate, cebola, aceitunas, espárragos e atún)
Hamburguesa
Patacas fritidas
Queixo, marmelo e
galleta.
|
27
Xudías con tomate
Lombo á prancha
Pataca cocida
Iogur
|
28
Lentellas vexetais
Revolto de xamón
Tomate
Froita
|
29
Empanada de polo
Pescada á romana
Ensalada (leituga,
tomate e cebola)
Postre lácteo
|
30
Sopa de letras
Tenreira asada
Goarnición (leituga,
tomate e cebola)
Froita
|
31
FESTIVO
|
1 oct 2014
MENÚ OUTUBRO 2014
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario