1 oct 2014

MENÚ OUTUBRO 2014




1
Ensalada mixta



Salmón á plancha.
Pataca cocidas


Postre lácteo
2
Potaxe de garabanzos con chourizo e pataca.

Tortilla francesa con tomete.


Froita
3
Arroz tres delicias (xamón, chícharos e ovo)

Peixe á romana.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Xeado
6
Pizza (xamón e queixo)

Peituga de polo á prancha.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Iogur
7
Agullas con tomate natural.

Lasaña de tenreira




Froita
8
Empanda de atún


Albóndegas con goarnición (pataca, chícharos e cenoria).


Postre lácteo
9
Crema de verduras


Paella




Froita
10
Xudías con xamón


Hamburguesa
Pataca fritida



Froita
13
Croquetas de xamón.
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Fideo con polo e mexilóns



Iogur  
14
Crema de verduras



Tenreira asada con goarnición   (patatas chícharos e cenoraias)

Froita
15
Empanada de carne



Peixe á romana
Ensalada (leituga, tomate e cebola)


Postre lácteo
16
 Sopa de estrelas



Calamares con arroz




Macedonia
17
Repolo con chourizo



Ovo cocido
Patacas cocidas



Froita
20
Sardinillas con tomate



Peituga de pavo
Pataca cocida

Iogur
21
Ensaldada de espirales con queixo



Polbo con patacas


Froita
22
Fabada




Tortilla española con tomate

Postre lácteo
23
Pizza




Pescada á galega.


Froita
24
Ensalada mixta (leituga, tomate, cebola, aceitunas, espárragos e atún)

Hamburguesa
Patacas fritidas

Queixo, marmelo e galleta.
27
Xudías con tomate

Lombo á prancha
Pataca cocida


Iogur
28
Lentellas vexetais

Revolto de xamón
Tomate


Froita
29
Empanada de polo

Pescada á romana
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Postre lácteo
30
Sopa de letras

Tenreira asada
Goarnición (leituga, tomate e cebola)

Froita
31
FESTIVO

No hay comentarios:

Publicar un comentario