LUNS
|
MARTES
|
MÉRCORES
|
XOVES
|
VENRES
|
3
Macarróns con atún
Peituga de polo
Ensalada (leituga,
tomate e cebola)
Iogur
|
4
Xudías con ovo
Tenreira guisada con
patacas, chícharos e cenoria.
Froita
|
5
Sopa
Pescada á galega
Postre lácteo
|
6
Croquetas con
ensalada (leituga, tomate e cebola)
Fideuá (polo,
mexilóns)
Queixo, marmelo e
galleta
|
7
Crema de cenoria
Xamón asadao
Arroz blanco
Froita
|
10
Sardinilla
Tomate con aceitunas
Peituga de pavo á
plancha
Pataca cocida
Iogur
|
11
Ensalada mixta
Churrasco
Pataca fritida
Froita
|
12
Empanada de atún
Peixe á plancha
Ensalada (tomate,
leituga e cebola)
Postre lácteo
|
13
Lentellas (pataca,
cenoria e chourizo)
Tortilla francesa
Tomate
Macedonia
|
14
Crema de verduras
Calamares rebozados
Arroz.
Froita
|
17
Ensalada mixta
(leituga, tomate, cebola, cenoria, atún, aceitunas)
Lombo á plancha
Pataca fritida.
Iogur
|
18
Fabada
Tortilla española
Tomate
Froita
|
19
Crema de cabaciña
Peixe á romana
Pataca cocida
Postre lácteo
|
20
Chícharos con xamón
Albóndegas con arroz
Xeado
|
21
Pizza de xamón e
queixo
Polbo á galega.
Pataca cocida
Froita
|
24
Crema de verduras
Tenreira á plancha
Pataca fritida
Iogur
|
25
Potaxe de garabanzos
Ovo revolto con xamón
Tomate.
Froita
|
26
Empanada de atún
Peixe á plancha
Ensalada
Postre lácteo
|
27
Agullas
Tomate
Polo asado
Goarnición (pataca
fritida, chícharos e cenoria)
Froita
|
28
Coliflor con allada
Bacalao
Pataca cocida
Froita
|
29 oct 2014
MENÚ NOVEMBRO 2014
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Por favor, MEJORAD EN LA ELABORACIÓN DE LAS COMIDAS. EL MENÚ ESTÁ BIEN. PERO, ESCUCHO A MIS HIJOS QUEJARSE CASI TODOS LOS DÍAS DE QUE LA COMIDA ESTÁ FRÍA Y QUE NO ESTÁ RICA.
ResponderEliminarECHAN MUCHO DE MENOS LA COMIDA DE DIEGO. DICEN QUE LA COCINERA NO SABE HACER DE COMER.
Mis hijos nunca se quejaron de la comida hasta que llegó esta cocinera.
Gracias