29 oct 2014

MENÚ NOVEMBRO 2014


LUNS
MARTES
MÉRCORES
XOVES
VENRES
3
Macarróns con atún



Peituga de polo
Ensalada (leituga, tomate e cebola)

Iogur
4
Xudías con ovo



Tenreira guisada con patacas, chícharos e cenoria.

Froita
5
Sopa



Pescada á galega



Postre lácteo
6
Croquetas con ensalada (leituga, tomate e cebola)

Fideuá (polo, mexilóns)


Queixo, marmelo e galleta
7
Crema de cenoria



Xamón asadao
Arroz blanco


Froita
10
Sardinilla
Tomate con aceitunas

Peituga de pavo á plancha
Pataca cocida

Iogur
11
Ensalada mixta



Churrasco
Pataca fritida


Froita
12
Empanada de atún



Peixe á plancha
Ensalada (tomate, leituga e cebola)

Postre lácteo
13
Lentellas (pataca, cenoria e chourizo)


Tortilla francesa
Tomate


Macedonia
14
Crema de verduras



Calamares rebozados
Arroz.

Froita
17
Ensalada mixta (leituga, tomate, cebola, cenoria, atún, aceitunas)

Lombo á plancha
Pataca fritida.

Iogur
18
Fabada




Tortilla española
Tomate

Froita
19
Crema de cabaciña




Peixe á romana
Pataca cocida

Postre lácteo
20
Chícharos con xamón



Albóndegas con arroz

Xeado
21
Pizza de xamón e queixo



Polbo á galega.
Pataca cocida

Froita
24
Crema de verduras


Tenreira á plancha
Pataca fritida



Iogur
25
Potaxe de garabanzos

Ovo revolto con xamón
Tomate.


Froita

26
Empanada de atún


Peixe á plancha
Ensalada



Postre lácteo
27
Agullas
Tomate

Polo asado
Goarnición (pataca fritida, chícharos e cenoria)

Froita
28
Coliflor con allada


Bacalao
Pataca cocida



Froita

1 comentario:

  1. Por favor, MEJORAD EN LA ELABORACIÓN DE LAS COMIDAS. EL MENÚ ESTÁ BIEN. PERO, ESCUCHO A MIS HIJOS QUEJARSE CASI TODOS LOS DÍAS DE QUE LA COMIDA ESTÁ FRÍA Y QUE NO ESTÁ RICA.
    ECHAN MUCHO DE MENOS LA COMIDA DE DIEGO. DICEN QUE LA COCINERA NO SABE HACER DE COMER.
    Mis hijos nunca se quejaron de la comida hasta que llegó esta cocinera.
    Gracias

    ResponderEliminar