FEBREIRO 2016
|
||||
1
Sardiñas con tomate
Guiso de carne con pataca guisada
IOGUR
|
2
Crema de verduras
Arroz con bacallau
FROITA
|
3
Alubias con chourizo
Tortilla con ensalada
POSTRE LÁCTEO
|
4
Chícharos con
xamón
Polbo cocido con cachelos
FROITA
|
5
Sopa de polo e cenoria
Hamburguesa con pataca fritida
FROITA
|
8
|
9
|
10
|
11
Sopa de fideos
Guiso de tenreira con patacas
FROITA
|
12
Espaguetes con tomate e atún
Peituga de pavo con ensalada
IOGUR
|
15
Lentellas
Polo ao alliño con arroz
IOGUR
|
16
Xudías con xamón
Calamares rebozados con patacas
FROITA
|
17
Empanada de atún
Ovo cocido con chourizo e patacas cocidas
POSTRE LÁCTEO
|
18
Crema de cenoria
Lasaña de carne
FROITA
|
19
Fabada
Pescada con
patacas cocidas
FROITA
|
22
Sopa de polo con picatostes
Pavo estofado con goarnicion
IOGUR
|
23
Ensalada de mexillóns, tomate e vinagreta
Tenreira asada con arroz
FROITA
|
24
Pizza de xamón e queixo
Filetes de polo con ensalada
POSTRE LÁCTEO
|
25
Tortilla paisana
Lomo de porco con ensalada
FROITA
|
26
Crema de verduras
Salmón á prancha con pataca cocida
FROITA
|
29 ene 2016
MENÚ FEBREIRO
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario