29 ene 2016

MENÚ FEBREIRO

FEBREIRO 2016
1
Sardiñas con  tomate

Guiso de carne con pataca guisada


IOGUR
2
Crema de verduras


Arroz con bacallau


FROITA
3
Alubias con chourizo


Tortilla con ensalada


POSTRE LÁCTEO
4
Chícharos  con xamón


Polbo cocido con cachelos


FROITA
5
Sopa de polo e cenoria


Hamburguesa con pataca fritida

FROITA
8






9






10






11
Sopa de fideos

Guiso de tenreira con patacas


FROITA
12
Espaguetes con tomate e atún

Peituga de pavo con ensalada


IOGUR
15
Lentellas

Polo ao alliño con arroz



IOGUR
16
Xudías con xamón

Calamares rebozados con patacas


FROITA
17
Empanada de atún

Ovo cocido con chourizo e patacas cocidas


POSTRE LÁCTEO
18
Crema de cenoria

Lasaña de carne



FROITA
19
Fabada

Pescada  con patacas cocidas



FROITA
22
Sopa de polo con picatostes

Pavo estofado con goarnicion

IOGUR
23
Ensalada de mexillóns, tomate e vinagreta


Tenreira asada con arroz

FROITA
24
Pizza de xamón e queixo


Filetes de polo con ensalada


POSTRE LÁCTEO
25
Tortilla paisana


Lomo de porco con ensalada


FROITA
26
Crema de verduras


Salmón á prancha con pataca cocida

FROITA

No hay comentarios:

Publicar un comentario