XANEIRO 2016
|
||||
4
|
5
|
6
|
7
SOPA DE
FIDEOS CON PICATOSTES
PEITUGA DE POLO CON
PATACAS FRITIDAS
QUEIXO CON
MARMELO E GALLETAS
|
8
CHÍCHAROS CON XAMÓN
CARNE
GUISADA CON MACARRÓNS
FROITA
|
11
LENTELLAS CON CHOURIZO
PAELLA CON COSTELA PORCO E POLO
IOGUR
|
12
SOPA DE POLO
ESTOFADO
DE PAVO CON GOARNICIÓN
POSTRE LÁCTEO
|
13
CREMA CENORIA
LASAÑA
DE CARNE
FROITA
|
14
POTAXE DE GARABANZOS
MERLUZA
CON PATACA COCIDA
FROITA
|
15
EMPANADA DE XAMÓN E QUEIXO
REVOLTO
CON ENSALADA
MACEDONIA FROITAS
|
18
SOPA DE PASTA
TENREIRA
ESTOFADA CON GOARNICIÓN
(patacas, cenorias e
chícharos)
POSTRE LÁCTEO
|
19
CREMA DE VERDURAS
POLO
AO AXILLO CON ARROZ
FROITA
|
20
EMPANADA
GALEGA DE ATÚN
OVO
COCIDO CON CHOURIZO, REPOLO E PATACAS
POSTRE LÁCTEO
|
21
ENSALADA MIXTA
CHURRASCO
DE PORCO CON PATACA FRITIDA
FROITA
|
22
FADADA
BACALAO
CON PATACAS COCIDAS
COCIDA
IOGUR
|
25
TORTILLA
PAISANA
(con
chourizo)
LOMO
DE PORCO CON ENSALADA
FROITA
|
26
XUDÍAS CON XAMÓN
CALAMARES GUISADOS CON
ARROZ
IOGUR
|
27
PIZZA XAMÓN E QUEIXO
FILETES DE POLO CON
ENSALADA
POSTRE LÁCTEO
|
28
ENSALADA DE
MEXILÓNS, TOMATE E VINAGRETA
ALBÓNDEGAS CON TOMATE E
ARROZ
FROITA
|
29
ESPAGUETES
CON TOMATE
SALMON Á PRANCHA CON
ENSALADA
FROITA
|
15 ene 2016
MENÚ XANEIRO 2016
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario