15 ene 2016

MENÚ XANEIRO 2016

XANEIRO 2016
4
5
6

7
SOPA DE FIDEOS CON PICATOSTES

PEITUGA DE POLO CON PATACAS FRITIDAS

QUEIXO CON MARMELO E GALLETAS
8
CHÍCHAROS CON XAMÓN


CARNE GUISADA CON MACARRÓNS



FROITA
11
LENTELLAS CON CHOURIZO

PAELLA CON COSTELA PORCO E POLO


IOGUR
12
SOPA DE POLO

ESTOFADO DE PAVO CON GOARNICIÓN

POSTRE LÁCTEO
13
CREMA CENORIA

LASAÑA DE CARNE

FROITA

14
POTAXE DE GARABANZOS

MERLUZA CON PATACA COCIDA

FROITA

15
EMPANADA DE XAMÓN E QUEIXO

REVOLTO CON ENSALADA

MACEDONIA FROITAS
18

SOPA DE PASTA

TENREIRA ESTOFADA CON GOARNICIÓN
(patacas, cenorias e chícharos)

POSTRE LÁCTEO

19
CREMA DE VERDURAS

POLO AO AXILLO CON ARROZ


FROITA
20
EMPANADA GALEGA DE ATÚN

OVO COCIDO CON CHOURIZO, REPOLO E PATACAS


POSTRE LÁCTEO
21
ENSALADA MIXTA

CHURRASCO DE PORCO CON PATACA FRITIDA


FROITA
22
FADADA

BACALAO CON PATACAS COCIDAS
COCIDA


IOGUR
25
TORTILLA PAISANA
(con chourizo)
LOMO DE PORCO CON ENSALADA

FROITA
26
XUDÍAS CON XAMÓN

CALAMARES GUISADOS CON ARROZ

IOGUR
27
PIZZA XAMÓN E QUEIXO

FILETES DE POLO CON ENSALADA


POSTRE LÁCTEO
28
ENSALADA DE MEXILÓNS, TOMATE E VINAGRETA

ALBÓNDEGAS CON TOMATE E ARROZ

FROITA
29
ESPAGUETES CON TOMATE

SALMON Á PRANCHA CON ENSALADA


FROITA

No hay comentarios:

Publicar un comentario