1 oct 2012

MENÚ OUTUBRO

Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres


01
Sopa.

Filete de tenreira.
Pataca fritida.

Iogur.
02
Espaguetis con atún.

Peituga de polo.
Ensalada.

Froita.
03
Crema de cenoria.

Xamón asado.
Arroz

Postre lácteo.
04
Empanada.

Pescada á romana.
Ensalada.

Iogur.
05
Lentellas.

Tortilla española.
Ensalada.

Macedonia.


08
Xudías.

Milanesa.
Pataca cocida.

Iogur.
09
Ensalada mixta.

Churrasco.
Pataca fritida.

Froita.
10
Empanada.

Arroz con polo.


Postre lácteo.
11
Crema de cabaciña.

Bacalao.
Pataca cocida.

Iogur.
12



15
Chícharos con xamón

Peituga de pavo.
Pataca fritida.

Iogur
16
Pizza.

Salmón.
Pataca cocida.

Froita.
17
Crema de champiñóns.

Tenreira asada.
Goarnición.

Postre lácteo.
18
Sopa.

Calamares guisados.

Iogur.
19
Ensalada mixta.

Albóndegas.
Arroz.

Froita.


22
Crema de cenoria.

Chuleta con pataca fritida.


Iogur.
23
Sopa.

Pescada á galega.


Macedonia.
24
Empanada de atún.

Arroz con polo.


Postre lácteo.
25
Xudías con xamón.

Tenreira asada con goarnición.

Iogur.
26
Potaxe de garabanzos.

Tortilla con ensalada.


Froita.


No hay comentarios:

Publicar un comentario