28 ene 2013

MENÚ FEBREIRO

Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres
04
Sopa

Arroz con polo


Iogur
05
Pizza

Pescada á romana
Ensalada.

Froita.
06
Crema de verduras

Tenreira asada.
Goarnición.

Postre lácteo.
07
Xudías con xamón.

Peixe espada.
Pataca cocida.

Iogur
08
Ensalada mixta.

Hamburguesa.
Patacas fritidas.

Macedonia.
11

12

13

14
Crema de cenoria

Lombo á plancha.
Pataca fritida.

Queixo con marmelo.
15
Espagueti boloñesa.

Tortilla francesa
Ensalada.

Froita.
18
Crema de champiñóns.

Chuleta.
Pataca fritida.

Iogur.
19
Sopa.

Pescada á galega.


Macedonia.
20
Chícharos con xamón.

Albóndegas.
Arroz


21
Potaxe de garabanzos.

Salmón.
Ensalada.

Iogur.
22
Caldo galego.

Tortilla española.
Tomate.

Froita
25
Menestra de verduras.

Milanesa de tenreira.
Pataca cocida.

Iogur.
26
Ensalada mixta.

Churrasco.
Pataca fritida.

Froita.
27
Fabada.

Pescada á romana.
Ensalada.

Postre lácteo.
28
Crema de cabaciña.

Polo asado.
Arroz.

Froita.
01
Empanada xamón e queixo.

Tortilla española.
Ensalada.

Macedonia.

2 comentarios:

  1. Buenos días,
    Veo que falta menú de los días 11/02, 12/02 y 13/02 ademas de postre del día 20/02.
    Gracias por completar.

    ResponderEliminar
  2. Hola, esos días que faltan no hay clase, ES CARNAVAL

    ResponderEliminar