3 mar 2013

MENÚ MARZO

 
















Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres
04
Crema de verduras.

Peituga de pavo.
Patacas fritidas.

Iogur.
05
Ensalada mixta.

Lasaña.


Froita.
06
Xudías.

Lombo á plancha.
Patacas cocidas.

Postre lácteo.
07
Fabada.

Albóndegas con arroz.


Iogur.
08
Macarróns con atún.

Pescada á galega.


Macedonia.
11
Sopa.

Milanesa de tenreira.
Pataca cocida.

Iogur.
12
Ensalada de pasta.

Salmón..
Ensalada.

Froita.

13
Empanada.

Pavo estofado.


Postre lácteo.
14
Guisantes con xamón.

Xamón asado.
Arroz.

Iogur.
15
Crema de cenoria.

Hamburguesa.
Pataca fritida.

Macedonia.
18
Sopa.

Filete de tenreira.
Pataca cocida.

Iogur.
19
Empanada de iork e queixo.

Pescada á romana.
Ensalada.

Froita.
20
Potaxe de garabanzos.

Tortilla española.
Tomate.

Postre lácteo.
21
Crema de cabaciña.

Polo asado.
Arroz.

Queixo e marmelo.
22
Ensalada mixta.

Churrasco.
Pataca fritida.

Xeado.
















































































































































No hay comentarios:

Publicar un comentario