1 abr 2013

MENÚ ABRIL





Luns
Martes
Mércores
Xoves
Venres






01

02
Espaguetis con tomate.

Peituga de polo.
Ensalada

Froita.
03
Lentellas.

Bacalao á galega.


Postre lácteo.
04
Ensaladilla.

Tortilla francesa.
Tomate.

Xeado.
05
Repolo.

Lombo á plancha.
Arroz.

Froita.






08
Crema de cabaciña.

Milanesa.
Pataca cocida.

Iogur
09
Ensalada mixta.

Churrasco.
Pataca fritida.

Froita.
10
Fabada

Salmón.
Ensalada.

Postre lácteo.
11
Xudías.

Arroz con polo.


Iogur
12
Pizza

Calamares guisados.


Queixo, marmelo e galleta.






15
Sopa

Peituga de pavo.
Pataca fritida.

Iogur
16
Ensaladilla.

Pescada á romana.
Ensalada.

Froita
17
Empanada.

Tenreira asada.
Goarnición.

Postre lácteo.
18
Guisantes con xamón

Albóndegas con arroz.


Macedonia.
19
Macarróns con tomate.

Tortilla francesa.
Ensalada.

Iogur.






22
Crema de cenoria.

Lombo á plancha.
Pataca cocida.

Iogur.
23
Pizza.

Calamares á romana.
Ensalada.

Froita.
24
Sopa.

Pavo estofado.


Postre lácteo.
25
Lentellas.

Salmón.
Ensalada.

Iogur.
26
Ensalada mixta.

Hamburguesa.
Pataca fritida.

Xeado.





No hay comentarios:

Publicar un comentario